dilluns, 7 d’abril del 2008

ME CAGON CONY! JA N’HI HA PROU!

Carta Oberta al Sr. Laporta

Senyor President del F.C. Barcelona:

Ahir a la tarda vaig escoltar sorprès el seu discurs al Congrés de Penyes Barcelonistes i realment vaig quedar molt indignat de les seves paraules.

No vaig considerar ètic carregar les culpes sobre els socis i aficionats del nostre club, insinuant que som hipòcrites per què ens deixem manipular per agents “externs” i que per això estimem menys el nostre club. Miri senyor Laporta, aquí l’únic hipòcrita que es deixa manipular es vostè amb el senyor Cruyff, un senyor que potser és ell el que no s’estima al F.C. Barcelona tant com vostè pensa. El senyor Cruyff senzillament és un professional que ens va donar tardes de glòria, però que en la seva darrera època va deixar el club fet un solar. Cal recordar fitxatges com el de l’Escaich, Korneiev o Jose Mari? Aquest senyor estima el Barça fent aquests fitxatges?

Vostè realment creu que el futbol que ha practicat el nostre club en les darreres dues temporades ha cridat l’atenció del futbol europeu i que els millors jugadors del mon volen jugar al nostre club per l’estil de joc? O potser volen jugar per la història del nostre club, forjada abans de l’arribada del Sr. Cruyff a la banqueta blaugrana, una història centenària que no només té a l’equip del Sr. Cruyff com a abanderat. Hi ha hagut d’altres èpoques glorioses i de bon futbol, amb d’altres entrenadors i d’altres filosofies.

Vostè, dient que només vindrà un entrenador que s’adapti a la filosofia del Sr. Cruyff, i descartant d’altres estils de joc, i en les seves paraules vostè està ignorant el futbol que actualment practiquen equips com el Manchester United, l’Arsenal o el Chelsea, per ficar només tres exemples. Aquests equips no juguen bé a futbol? Penso que vosté està massa influenciat pel Sr. Cruyff i aquest potser el gran mal del nostre club.

La mocadorada d’ahir al Camp Nou és el reflex del que el soci pensa realment de vosté i si té dignitat, hauria de plegar i d’emportar-se amb vosté al Sr. Cruyff ben lluny del Barça. Marxi, Sr. Laporta, abans d’hipotecar una altra temporada del nostre club. La seva filosofia futbolística està caducada, i el futbol actual no es basa en el toc i en un obsolet 4-3-3.

Gràcies pels serveis prestats, però es l’hora de l’adéu Sr. Laporta.

I.M.C.