dimecres, 9 d’abril del 2008

Mourinho al Madrid? Sr. Laporta Reaccioni!!!

Segons la premsa, el Reial Madrid ha organitzat la pretemporada 2008-2009 a Portugal, i això ha encès la rumorologia de que era probable que Jose Mourinho fos el nou entrenador blanc.

Abans de que això succeís, la directiva blaugrana hauria de frenar aquest cop i d’una vegada per totes signar a en Mourinho com a nou entrenador blaugrana. Algú se l’imagina d’entrenador blanc? Seria el pitjor que li podria passar al Barça. Laporta, reacciona!!!!

Ahir, veient el partit de quarts de final de la Champions League entre el Liverpool i l’Arsenal hem van venir al cap les paraules del President Laporta dient que el futbol que practiquen els equips d’en Mourinho no lliguen amb la filosofia blaugrana. El partit entre els reds i els gunners va ser un partit brillant i ple de futbol d’atac, amb continues ocasions de gols i ple de futbol del bo. Encara es creu les seves paraules el Sr. Laporta? El futbol que van practicar aquells dos equips va ser tan dolent? Jo realment crec que no.

Per si algú no ho va veure, us deixo una prova de les meves paraules amb els millors moments d’aquest Liverpool 4 – Arsenal 2.

I.M.C.